Mineria

En els processos d’obtenció de minerals, part del procés es desenvolupa utilitzant diferents agents química per atacar la roca mare i obtenir, per lixivació, una dissolució amb les corresponents sals dels minerals.

Aquest procés es desenvolupa en unes dures condicions amb presència de sòlids i líquids altament corrossius i abrassius.

L’experiència adquirida per TECNIUM en aquest tipus d’aplicacions des de fa més de 15 anys, ha permès desenvolupar bombes sense tancament mecànic i fabricades amb materials específics, completament adaptades a les exigencies pel procés miner.

DSC00076 R - Tecnium

Aplicacions

minera cobre - Tecnium

Bombes per a Mines de Coure

Bombes pel traspàs de líquids corrossius en condicions especialment dures de corrosió química i abrasió per sòlids. Experiència i gran nombre de referències mundials.

mineria uranio - Tecnium

Bombes per a Mines d’Urani

La tecnologia per l’extracció d’urani implica la necessitat de vehicular líquids que són corrossius i abrasius. Tecnium compta amb una gran experiència en aquest tipus d’aplicacions.

Bombes de plàstic

vertical sump pump - Tecnium

Bombes Verticals Submergides

Àmplia gamma de bombes submergides en materials plàstics, eix en voladís que permet el funcionament en sec, especialment indicades per líquids carregats.

Cabals fins a 500 m3/h i altures fins a 100 mcl.

vertical external pump - Tecnium

Bombes Verticals Exteriors

Gamma de bombes verticals exteriors, sense tancament mecànic que permeten el funcionament en sec, especialment indicades per vehicular líquids carregats.

Cabals fins a 1.200 m3/h i altures fins a 150 mcl

process pump - Tecnium

Bombes de Procés

Bombes normalitzades segons EN 22858 / ISO-5199. Són bombes de procés, robustes i de funcionament en continu. Àmplia gamma de materials plàstics i tancaments mecànics, adaptats químicament i mecànica al fluït a vehicular. Cabala fins 1.500 m3/h i altura fins 120 mcl.

motobomba h.BHC ret R - Tecnium

Motobombes

Bombes d’acoplament directe. Prestacions hidràuliques i dimensions segons EN 22858. Solució econòmica a la vegada que fiable per la seva robusta construcció, pròpia d’una bomba de procés normalitzada.

Cabals fins a 250 m3/h i altures fins a 100 mcl.

Altres sectors disponibles