Sobre nosaltres

TECNIUM – Casals Cardona. Ind., S.A. és una empresa especialitzada en la fabricació de maquinària per a líquids corrosius i equips i instal•lacions de rentat de gasos.

La nostra tasca és executar projectes i construccions que responen a les necessitats i expectatives dels nostres clients, en termes de fiabilitat, competitivitat i, sobre la base de la nostra llarga experiència i qualitat i en compliment amb les normes internacionals més exigents.

També volem continuar evolucionant i adaptant-nos amb la inversió en recerca i desenvolupament, la qual cosa ha propiciat que des dels nostres orígens, l’any 1957, sempre hem estat una empresa capdavantera.

Els nostres mitjans de producció es troben a Manresa des dels nostres orígens. Actualment disposem d’una superfície productiva de 15.000 m2, distribuïts en 3 naus, amb 1.200 m2 d’oficines. Les nostres instal•lacions estan a disposició dels clients que les vulguin conèixer, aprofitant l’avantatge de la bona situació estratègica i la facilitat d’accés.

“Atendre als clients de forma personalitzada, àgil i càlida, mitjançant un equip humà, amb tècnics altament qualificats, és la nostra principal prioritat.”

Tecnium compta també amb una àmplia xarxa internacional de col•laboradors i fabricants que ens ha permès que la nostra activitat i productes puguin subministrar-se a qualsevol lloc del mon, mantenint els costos de producció i de transport sota control i assegurar els estàndards de qualitat exigits per Tecnium.

La nostre consolidació com a empresa de prestigi nacional i internacional i ser la millor referència del sector per a clients que requereixen d’una millor qualitat, especialització i servei, ens motiva a continuar aquest gran projecte amb entusiasme.

FacanaTecnium - Tecnium
TecniumNave1 - Tecnium

Missió

Després d’un període de reflexió interna es va aconseguir consensuar una missió per Tecnium que va permetre englobar a tots els participants, incloent-hi els clients, proveïdors, empleats, socis, accionistes en un projecte únic, de projecció internacional i en el qual els diversos actors se sentissin reflectits i motivats per un objectiu comú.

“Investigar, desenvolupar i dotar a la indústria i l’administració de productes i serveis d’alta qualitat i valor afegit, per tal d’oferir solucions globals en el maneig de líquids corrosius i la contaminació ambiental”

Valors

Dur a terme la nostra missió és un objectiu prioritari. Per això TECNIUM promou activament entre els seus col·laboradors els valors següents:

  •  Respecte al client: escoltem, servim i resolem les necessitats dels nostres clients de manera eficient i eficaç, serà una de les prioritats dels col·laboradors de la nostra empresa.
  •  Professionalisme: Cal que estiguem valorats tan pels nostre clients com per a la resta de col·laboradors, com els millors professionals, per al nostre coneixement, disposició i atenció.
  •  Treball en equip: formem equips interdisciplinaris de professionals qualificats que poden respondre al client en qualsevol moment i sobre qualsevol tema, relacionat amb el nostre servei
  •  La millora contínua i l’actitud innovadora: ens esforcen sempre per progressar i innovar, implantant noves tecnologies i amb la voluntat de millora contínua.
TecniumNave2 - Tecnium